Layer 1
Onze samenwerking met MKB Deventer

Samen zakendoen, samen sterker worden, samen groeien. Dat is al 25 jaar het motto van MKB Deventer. Grote en kleine ondernemers, winkeliers, horeca-exploitanten en zzp-ers uit Deventer staan er door MKB Deventer niet alleen voor. MKB Deventer zet ondernemers op het juiste spoor, denkt vooruit en maakt concrete plannen voor ondernemend Deventer. MKB Deventer is de grootste MKB-organisatie in Nederland en bestaat al sinds 1995. Het is een prachtige ondernemersvereniging die samen met haar leden zorgt voor meer werkgelegenheid en een beter leefklimaat in de stad Deventer.

Samen ondernemers verder helpen
Met onze samenwerking zetten we de lokale ondernemer centraal en helpen we hen niet alleen aan juridische documenten, maar ook met kennis over dit onderwerp. We organiseren samen bijeenkomsten voor ondernemers in Deventer, zoals het Startup Café. Ook deelt onze CEO Marco zijn ervaring met ondernemers in de regio. We doen daarnaast onderzoek naar de behoeften van ondernemers uit Deventer om op basis daarvan nog meer kennis te kunnen delen en samen te werken. Zo bieden we ondersteuning aan ondernemers in de stad waar we zelf ook gevestigd zijn.

SmartAgreements is trotse partner van MKB Deventer. Bij SmartAgreements zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om ondernemers te helpen. Zie jij kansen voor een samenwerking? We zijn benieuwd wat je voor ogen hebt. Neem contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

SmartAgreements is lid van MKB Deventer. We werken samen met MKB Deventer om ook op lokaal niveau ondernemers te ondersteunen.

Lees meer
Verberg

Bedankt!