Layer 1
Vacature: medewerker marketing & communicatie

Nieuw jaar, nieuw uitdagingen. Bij SmartAgreements hebben wij nu een ontzettend leuke vacature. Lees hieronder meer.

Een sterke blog, prikkelend socialmediabericht of heldere infographic: glimmen je ogen al van enthousiasme? Heb jij een passie voor schrijven? Lees dan snel verder, dan vertellen wij wat wij zoeken in onze nieuwe collega marketing & communicatie.

Dit zijn wij
SmartAgreements is een jonge organisatie die is opgericht door SmartDocuments, al 25 jaar de expert op het gebied van documentcreatie. We hebben onze software herontdekt in SmartAgreements, waar de gebruiker met onze tool eenvoudig hoogwaardige juridische documenten kan genereren. Wij geloven dat juridische documenten voor iedereen toegankelijk moeten zijn.

Werken bij SmartAgreements betekent delen in de kennis en ervaring die door SmartDocuments is opgebouwd en de kans om een nieuwe organisatie tot bloei te zien komen. We werken met overtuiging en passie om onze klanten te ondersteunen. We geloven in hard werken, met ruimte voor veel gezelligheid. SmartAgreements is een platte organisatie waar een familiaire sfeer heerst. Dat betekent veel flexibiliteit, eigen inbreng en verantwoordelijkheid. Als we op kantoor zijn, vind je ons vlakbij de A1 in Deventer, en we werken ook deels online via Teams.

Dit ben jij
Jij bent de strategische denker die echt iets toevoegt aan ons marketingteam! Jij hebt minimaal een jaar ervaring op het gebied van communicatie en marketing en weet hoe je een sterke (online) campagne op poten zet. Jij ziet een complexe tekst als de leukste puzzel die er is en snapt dat de enige oplossing een eenvoudige en begrijpelijke tekst is, zelfs wanneer de brontekst vol juridisch jargon staat. Ook ben je helemaal thuis op elk socialmediaplatform dat we maar kunnen roepen. Jij kunt je verplaatsen in verschillende doelgroepen en schakelt daar eenvoudig in, of je nou bezig bent een flitsende Instagram-campagne op touw te zetten of een goed design te maken voor op onze website.

Je toekomstige collega’s
Wij marketeers werken nauw samen met de product owner en ontwikkelaars van ons platform. Het huidige marketingteam bestaat uit drie personen; twee marketeers en een communicatiemedewerker. We investeren in- en leren graag van anderen, daarom wordt ons team elk jaar aangevuld met een of meerdere stagiaires. We werken volgens de Scrum-methode (hallo flexibiliteit en constante verbetering) en vinden goede samenwerking van megabelang. Ruimte voor een lolletje is er dus ook, je moet uiteraard wel met plezier naar je werk gaan.

Vinden wij belangrijk
Jij bent: 24-32 uur per week beschikbaar.
Jij hebt: minimaal een jaar ervaring op het gebied van marketing/communicatie.
Jij snapt: wat een goed leesbare tekst is. Jouw teksten lezen lekker weg en zijn helder.

Hier kun je mee aan de slag

Het bedenken en uitvoeren van de marketing- en communicatiestrategie om onze markt uit te breiden.
Juridisch jargon vertalen naar heldere en begrijpelijke termen.
Websiteteksten schrijven en onderhouden.
Het schrijven van blogs, nieuwsartikelen, socialmediaberichten en socialmediacampagnes.
Onderzoek naar actualiteiten (waar je vervolgens op inspeelt).
Grafische vormgeving voor campagnes, social media en de website.

En heb jij het onderstaande in huis? Dat is dan helemaal mooi meegenomen!
Ervaring met Canva, InDesign en Photoshop.
Ervaring met de juridische markt.
Ervaring met online-/socialmediacampagnes.

Wat krijg je van ons?
Salaris € 2 300 - € 2 600 per maand afhankelijk van je werkervaring/opleiding. Naast een goed basissalaris, ontvang je 8% vakantietoeslag en minimaal 26 vakantiedagen (op basis van 40 uur). Daarnaast kun je rekenen op een uitstekende pensioenregeling. Leergierig? Komt dat even goed uit: het volgen van studies en/of cursussen wordt bij ons zeker aangemoedigd.

Nieuwsgierig geworden? Laat weten wat we voor je mogen inschenken tijdens ons eerste gesprek
En voeg gelijk even je CV en motivatiebrief bij. Je kunt ons bereiken op olena@smart-agreements.com.

Lees ook dit even
Sta je op het punt over te gaan tot acquisitie naar aanleiding van deze vacature? Dan is het goed te weten dat dit niet op prijs wordt gesteld. Scheelt jou een hoop werk en ons een afwijzing.

Locatie
Keulenstraat 7B
7418 ET Deventer

Een sterke blog, prikkelend socialmediabericht of heldere infographic: glimmen je ogen al van enthousiasme? Heb jij een passie voor schrijven? Lees dan snel verder.

Lees meer
Verberg

Bedankt!