Layer 1
Eden Reforestation Projects

1 document = 1 boom

Bij SmartAgreements verkopen we juridische documenten. Documenten die niet alleen digitaal bewaard en verzonden worden, maar ook nog regelmatig ergens uit een printer rollen. En deze printjes kosten onze wereld jaarlijks een flink aantal bomen. Dit heeft een grote impact op de natuur en daarmee het klimaat. En daar voelen we ons bij SmartAgreements verantwoordelijk voor. Dé reden om een partnership aan te gaan met Eden Reforestation Projects.

Bomen zuiveren ons water, voorkomen erosie, vormen de leefomgeving van dieren en voorzien de grond van voedingsstoffen die nodig zijn voor een gezonde landbouw. Het kappen van bossen veroorzaakt wereldwijd dan ook veel problemen. Eden Projects plant bomen in Nepal, Madagaskar, Haïti, Indonesië, Mozambique, Kenia, Honduras en Nicaragua. Zij dragen daarmee bij aan de oplossing van deze problemen. Het landschap dat is aangetast door kappingen wordt op deze manier geleidelijk hersteld. Met haar projecten creëert Eden Reforestation Projects daarnaast werkgelegenheid voor de lokale bevolking. Inmiddels zijn er meer dan 361 miljoen bomen geplant, waarmee ruim 3,5 miljoen werkdagen zijn gerealiseerd.Help de aarde met jouw document

Bomen zorgen voor zuurstof en zijn daarmee de longen van onze aarde. Door nieuwe bomen aan te planten herstelt Eden Reforestation Projects de natuur en levert zij een bijdrage aan het verminderen van luchtvervuiling.

Wanneer je jouw juridische document aanschaft bij SmartAgreements, plant Eden Reforestation Projects er een boom voor terug. Jouw juridische document = één boom = 20.000 A4’tjes. (Een stukje overcompensatie kan in dit geval geen kwaad, blijft afhankelijk van het formaat boom, but you get the picture.)

Met het aankopen van een juridisch document bij SmartAgreements draag jij direct bij aan het herstellen van onze prachtige wereldbol! Jij juridisch sterk dankzij de documenten van SmartAgreements, de wereld een stukje sterker dankzij de nieuw aangeplante bomen. Goede deal, of niet?

Bekijk ons aanbod aan juridische overeenkomsten.

Duurzaam juridisch kantoor. We planten een boom per verkocht juridisch document.

Lees meer
Verberg

Bedankt!