Layer 1

Dommerholt Advocaten

Ondernemerschap
Dommerholt Advocaten is als full-service advocatenkantoor dé juridische sparringspartner voor ondernemingen en instellingen.
Over Dommerholt Advocaten

Dommerholt Advocaten is als full-service advocatenkantoor dé juridische sparringspartner voor ondernemingen en instellingen. Met hun uitgesproken identiteit hebben zij als focus om meerwaarde te creëren en altijd op een effectieve manier de juridische belangen van de klanten te behartigen, zodat de klant altijd de focus op zijn of haar business kan houden. Procedures winnen ziet Dommerholt Advocaten als haar vak, maar adviseren om procedures te voorkomen is hun passie!
Met ruim 30 advocaten heeft Dommerholt Advocaten alle specialismen voor de zakelijke markt in huis.

Het bericht van Harm Hommes en Hans Pieter van der Veen, de auteurs van de juridische documenten:

"Bij Dommerholt Advocaten geloven wij in maatwerk. De door ons gecreëerde templates hebben we op basis daarvan volledig passend bij de wensen van SmartAgreements opgesteld. Dit betekent dat ieder template een goede basis heeft. Ook dekt het verschillende standaard situaties maar is het niet passend op iedere situatie omdat de persoonlijke situatie en de belangen van jou en de andere partij bij ons niet bekend zijn. Het is voor ons essentieel om te benadrukken dat deze standaard templates van zeer hoge kwaliteit zijn maar niet op maat is gemaakt."

Wil je meer weten over Dommerholt Advocaten? Klik hier.


Ons team
Opgesteld door het advocatenkantoor

Dommerholt Advocaten is als full-service advocatenkantoor dé juridische sparringspartner voor ondernemingen en instellingen.

Lees meer
Verberg

Bedankt!