Layer 1
Onze samenwerking met Hogeschool Saxion

De wereld wordt steeds slimmer. Iedere dag opnieuw zien wij producten, diensten en oplossingen die er gisteren nog niet waren. Saxion vindt dat de mens in dit proces centraal moet staan. Daarom bereidt Saxion haar studenten op diverse manieren voor op hun toekomstige rol in deze dynamische samenleving. Saxion is een hogeschool voor het hoger beroepsonderwijs (hbo). In Apeldoorn, Deventer en Enschede studeren ruim 26.000 studenten. Saxion biedt uiteenlopende opleidingen en bijzondere afstudeerrichtingen of specialisaties, zowel nationaal als internationaal. Samen met bedrijven en instellingen wordt door lectoraten toegepast onderzoek gedaan. Daarnaast heeft de Parttime School een gevarieerd aanbod van bij- en nascholing.

Samen studentondernemers verder helpen
Met onze samenwerking ondersteunen we startende ondernemers die studeren aan het Saxion. We helpen hen niet alleen aan een gedegen juridische basis, maar ook met kennis over de juridische kant van het ondernemen. Onze CEO Marco coacht verschillende studentondernemers en deelt zo zijn kennis en ervaring. Zo begeleidde Marco ook Björn, een startende ondernemer die een platform lanceerde voor sportclubs, genaamd SportIT. Björn kreeg advies en tips over waar hij op moet letten in het werken met investeerders en wat belangrijk is in overeenkomsten met zijn eerste klanten.
Verder organiseren we samen met het Saxion bijeenkomsten voor studenten die willen beginnen met ondernemen. Ook werken we met het Saxion samen om studenten een stage te bieden bij ons bedrijf. We bieden hun een leerzame stageplek waar ze zich in hun vakgebied kunnen ontwikkelen tot professional.
SmartAgreements is trotse partner van Saxion Deventer en Saxion Enschede. Bij SmartAgreements zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om ondernemers te helpen. Zie jij kansen voor een samenwerking? We zijn benieuwd wat je voor ogen hebt. Neem contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

SmartAgreements werkt samen met Hogeschool Saxion uit Deventer en Enschede. Dit doen we om studenten uit onze regio die een eigen bedrijf willen beginnen, te ondersteunen.

Lees meer
Verberg

Bedankt!